Khamis, 1 Mei 2014

Giveaway Eikingg

Hai kesayangan . Selamat pagi , selamat hari pekerja kepada yang sudah bekerja seperti yati nie ha . Okey apa tujuan yati update dipagi hari cuti sempena hari pekerja ni ? Okey sabar sat ye , yati bagi tahu kejap je lagi . Bawa bertendang dulu hehe .

Seperti yang yati update malam tadi *klik sini kalau tak sempat baca semalam* . Tepat pukul 12:00 am banner GA telah pun dikeluarkan oleh adik ekingggg kita yang cute tu . Dah klik link tu ? Dah tengok hadiah ? Suka tak ? Nak tak ? Ha kalau nak jom ramai-ramai panggil jiran-jiran blogger awak semua join GA pertama dari adik ekinggg kita ni .

Nak join ? Klik banner nie
Syarat nak join sangat mudah semudah makan kacang je . Syarat-syaratnya seperti *dah macam ayat exam hehe* :
 Blogger Malaysia
 Follow semua link sponsor
 Pilih 3 hadiah anda suka
 Buat satu entry mengenai Giveaway Eikingg
 Copy code dekat bawah , paste dekat HTML entry anda
 Lepas dah post entry tu , copy link entry tadi and submit ke ruang comment bawah okayyy :) *ini sangat wajib!!!

Pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah . Jadi jom kita join & semoga berjaya

4 ulasan:

  1. Salam... blogwalking here :)

    Wow, rajin u join contest camni :) anyway good luck & happy blogging ;)

    BalasPadam

Copyright© All Rights Reserved iskandardaughter93.blogspot.com